Ludacris ‘Chicken `N Beer’ (2,5/5)

Ludacris ‘Chicken `N Beer’Vai kāds zina, cik ātrrunas konkursos “Ludacris”, īstajā vārdā Kristofers Bridžess, ir uzvarējis? Visticamāk, visos, kuros viņš ir piedalījies!

Taču ātra runa un dziesmu teksti, kas visās albuma dziesmās sprēgā gluži kā kukurūza uz pannas, nav vienīgais, kas albumu padara par interesantu ierakstu kompānijas “Def Jam” produktu un, šķiet, labāko “Ludacris” albumu vispār.

Skaidrs, ka šo ierakstu labāk nedāvināt bērniem, kas vēl nav sasnieguši to vecumu, kad dažādu F un Š vārdu lietojums vairs nav kontrolējams un obligāti neizsauc mājas arestu uz nedēļu vai nepieciešamību izmazgāt muti ar ziepēm! Brrr! Ar to vēlos tikai pateikt, ka, par spīti faktam, ka repa mūzikas stils nav iedomājams bez brīvības ne tikai runas tempā, bet arī saturā, tomēr ‘Chichken `N Beer’ patīkami atšķiras no dažu labu citu šī mūzikas stila pārstāvju darinājumiem ( Xzibit, Snoop Dogg utt.), kuru dziesmās tikai ar grūtībām var atrast pieklājīgas un necenzējamas rindas! Savukārt pēc cenzūras sarkanā zīmuļa pāri paliek tikai viens vienīgs garš “pī”, un tas arī izskaidro zemo repa albumu t.s. “clean” versiju popularitāti.

Atzīstams ir arī diska vizuālais noformējums, kas ieturēts vienotā stilā un atgādina kādas mazpopulāras ēstuves ēdienkarti, kur arī dziesmu saraksts ir nosaukts par “List of calories”. Sweet!

Pašlaik radiostacijās jau atrodams pirmais singls ‘Stand Up’ no šī, repera pēc kārtas trešā albuma, taču patiesībā īstie hīti ir atrodami albuma beigās, kur “Ludacris” ir pieaicinājis veselu armiju savu draugu (Snoop Dogg, Chingy, Carl Thomas utt.) un radījis veselu gūzmu jautru dziesmiņu par jau ierastajiem tematiem – sievietēm, narkotikām, grilētām vistiņām un cilvēkiem, kas jebkad šķērsojuši viņa ceļu. Baidies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *