Stephanie Kirkham ‘That Girl’ (3,5/5)

Stephanie Kirkham ‘That Girl’Kas ir “šī meitene” – Stefānija Kirkhema? Viņa ir dzimusi Prestonā, Anglijā un vēl ir ļoti jauna, tomēr talantīga dziedātāja un komponiste. Laikam jau pietiekoši talantīga, lai mūzikas ierakstu izdevniecība “Virgin” bez īpašām ceremonijām laistu klajā dziedātājas debijas disku.

Stefānija nedaudz vairāk nekā 40 minūšu ilgajā albumā klausītājam piedāvā vienkāršu, nepiespiestu popmūziku akustiskās ģitāras pavadījumā. Dziesmas brīžiem atgādina vācu meiteņu trio “Wonderwall” darinājumus, tāpat lielākā daļa no tām droši varētu tikt izmantotas lūpu krāsu, šampūnu vai bērnu rotaļlietu reklāmās. Un nevis tāpēc, ka nekam citam tās nav derīgas, gluži otrādi – tās ir tik vienkāršas, dzīvespriecīgas un saulainas, ka pat pēc 3000.noklausīšanās neliks ārprātā saķert galvu un pārvākties dzīvot kaut kur ārpus pilsētas, kur nav elektrības.

Godīgi sakot, pēdējā laikā aizvien retāk mūzikas ierakstu plauktos var atrast patiesi labus popmūzikas ierakstus. Šis noteikti nav pats labākais, taču vismaz rūpējās par svaigumu popmūzikas pasaulē un, kaut arī Stefānija Kirkhema nevarētu lepoties ar ļoti augstu popularitātes līmeni (pāris reižu mākslinieces darinājumi ir izskanējuši “BBC Radio 2” un “Virgin Radio” ēterā), tas netraucē reizēm paklausīties kaut ko jaunu un nedzirdētu. Ja jums patika norvēģu uzlecošās zvaigznes Lenes Mārlinas pēdējais albums, jums noteikti patiks arī šis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *