Abs ‘Abstract Theory’ (0,5/5)

Abs ‘Abstract Theory’Albums visiem, kam sirdij tuvi šķiet tādi izpildītāji kā, piemēram, Džastins Timberleiks vai Deivids Sneddons. Un nevis tāpēc, ka Abs būtu tikpat veiksmīgs projekts kā abi iepriekšminētie.

Patiesībā stipri šaubos, vai arī ‘lielajā mūzikas pasaulē’ bijušais tīņu elku grupas “Five” dalībnieks Ričards Eibidins Brīns (Richard Abidin Breen), kurš veiksmīgi ir noslēpies aiz iesaukas Abs, kas, pieļauju, ne man vienam atgādina automašīnu bremžu sistēmas saīsinājumu, kādreiz būs tikpat veiksmīgs kā savā dzimtajā Lielbritānijā. Lieki teikt, ka tur – izslavētajā “lielākajā Eiropas mūzikas tirgū” šo debijas plati nopirkuši jau vairāki miljoni Abs-a fanu un cienītāju. Varbūt žēl, varbūt par laimi, bet citos platuma grādos viņu vismaz pagaidām nesaprot.

Paļāvos uz diezgan inteliģento diska nosaukumu un tiešām gaidīju kaut ko abstraktāku kā tikai “upside down” vai „roundandround” katras dziesmas piedziedājumā. Pirms saku, ka vīlos, gribu tomēr pateikt kādu labu vārdu par S Club 7 līdzinieku bandu Abs: viņu pirmais hīts, pagājušā gada vasarā izdotais skaņdarbs ‘What You Got’ šķita pietiekami interesants, lai par Abs tik ātri vis neaizmirstu. Atceros, tolaik Dotmusic Brīnu nosauca par “Šegiju jaunās skaņās”. Tik tiešām – šūpojošais ‘What You Got’ regeja ritms lika domāt, ka puisim ir prātā vēl kas liels, kas pārsteidzošs…

Neņemos spriest, kas notika, jo vienkārši nezinu, bet iznākums – pilnīgi neizteiksmīgs disks, paredzami akordi, vienādas dziesmas. Īsi un konkrēti – viens un tas pats vēzis, kuru Abs mēģina sabāzt 11 kulītēs.

Klajā laists: 01/09/2003

5 thoughts on “Abs ‘Abstract Theory’ (0,5/5)

  1. nemaz nejautaa… :) pat neatceros, tas bija pirms trim gadiem. tikko biju saacis recenzeet, laikam vnk klausiijos visu, ko vareeju dabuut rokaa un ko man ljaava publiceet. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *