Celine Dion ‘1 fille & 4 types’ (3/5)

Celine Dion ‘1 fille & 4 types’Ar vienu kāju Eiropā, ar otru – dzimtajā Kvebekā, Selīna Diona joprojām turpina aplaimot abas savas sirds puses ar patiesi jauku poproku. Jaunais kanādietes darbs, kā jau liecina tā neizrunājamais nosaukums, atkal ir franču valodā, gluži tāpat kā apmēram puse no Selīnas neskaitāmajiem albumiem.

Jāteic, ka šis ir pēc kārtas jau otrais Dionas albums, kuru dziedātāja nolēmusi laist klajā 2003.gadā. Atšķirībā no šī, ‘One Heart’, kas dienasgaismu ieraudzīja šī gada martā, ne tuvu netur līdzi. Tas, saņēmis pamatotus kritiķu nopēlumus visā pasaulē par garlaicīgajiem, bezmugurkaula skaņdarbiem un pilnīgi neizteiksmīgajiem dziesmu tekstiem, ļoti strauji pazuda no pārdotāko mūzikas ierakstu topiem un radiostaciju rotācijām, taču vēl ilgi nepazudīs no veikalu plauktiem. Diemžēl?

Nē! Tikai nogaršojis vērmeles, tu patiesi vari novērtēt medus saldumu. Tā arī šoreiz. Varbūt tieši ‘One Heart’ neveiksme kļuva par stūrakmeni jauna, franču mēlē veidota albuma radīšanai, kurš aizrauj ne tikai ar Selīnas spēcīgo vokālu, bet arī ar krāšņo skaņas materiālu, lipīgajām melodijām un smeldzīgajiem tekstiem, kurus klausoties, šķiet, grūti saglabāt vienaldzību un neļauties priekam un asarām vienlaicīgi.

Tiem, kuriem Selīnas Dionas balss vēl nav izraisījusi skudriņu tekalēšanu pa mugurkaulu, šis albums sagādās vēl nebijušas sajūtas! Savukārt pārējiem iesaku iegādāties daudz šokolādes, uzvārīt tēju un ieslīgt sava mīļotā cilvēka apskāvienos… Tikai pirms tam neaizmirstiet izslēgt gaismu un ieslēgt skaņu savai audiosistēmai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *