The Rasmus ‘Dead Letters’ (0,5/5)

The Rasmus ‘Dead Letters’Vai jūs spējat iedomāties šādu ainu: ģeniālie “Backstreet Boys” atkal ir apvienojušies, tikai pa starpu ir nomainījuši savu koncepciju, producentu un kādu laiku pavadījuši mūzikas skolas solfedžo klasē. Iznākums? Jaunais skandināvu četrinieks, kas maskējas zem nosaukuma “The Rasmus”.

Nosaukums, kas pirmajā brīdī maldīgi liek domāt, ka nupat nupat mutes vērs “The Raveonettes” līdzinieki, liek sāpīgi vilties. Jo “rasmusi” ir nekas vairāk kā četri Bon Jovi kloni, kas deklarē: “Mēs neesam popgrupa!”. Piedodiet, puiši – nekas vairāk par popgrupu jūs tiešām neesat. Nu, labi – ar nelielu piespiešanos ‘Dead Letters’ var pieskaitīt poproka žanram.

Patiesībā grūti ko vairāk par četrotni pastāstīt ir grūti. Viņu pirmais singls ‘In The Shadows’ noteikti parādīsies arī Latvijas radiostaciju rotācijas tabulās un kādu brīdi tur uzturēsies, taču tas ir arī viss. Nu ko – patika jums jaunais ‘Busted’ albums? Nopērciet pie viena arī šo. Tikai nesūdzieties pēc tam, ka visas dziesmas vienādas, es jūs brīdināju…

Klajā laists: 08/07/2003

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *